Foredrag

Foredrag

 Hermes Interaktion holder oplæg og foredrag om mødet mellem aktører i sundhedsvæsenet eller forholdet mellem sundhedsvæsen og patienter og borgere.

Vores bidrag er tilpasset de konkrete problemstillinger og skræddersyet til situationen og deltagerne. Oplæg som afrunding af eller en del af en opgave er ofte en mulighed.

Mette Breinholdt har flere gange bidraget med oplæg ved faglige dage for sundheds-professionelle. Her har emnerne handlet om stigmatiserings-problemer i sundhedsvæsenet eller mødet med patientergrupper, der udfordrer de sundhedsprofessionelles fagighed. Det har blandt andet været oplægget: ”Smil du er på – Stigmatisering i tandplejen” og ”Svinehund i snor” om at arbejde med sig selv i forhold til stigmatiserede patienter.

Har I brug for et oplæg eller foredrag så ring eller skriv til

Mette Breinholdt: 5191 5161 / mb@hermes-inter.dk

Prisen er som udgangspunkt 15.000 kr. excl. moms for et oplæg. Men det varierer i forhold til  opgavens formål, omfang, behov for forberedelse og antal deltagere. 

Foredrag og oplæg skal matche den situation, deltagene virker i. Derfor sætter jeg mig altid ind i, hvem jeg holder oplæg for.

Mette Breinholdt, Oplægsholder

Kontakt

Mette Breinholdt

Tel. +45 5191 5161

mb@hermes-inter.dk

Himmelbjergvej 19, Laven

DK-8600 Silkeborg

Copyright © All Rights Reserved