Undervisning

Undervisning

Hermes Interaktion udvikler kurser, som styrker kommunikationen og mødet mellem mennesker.

Kurserne kombinerer kommunikationsfaglige værktøjer med antropologisk indsigt og kulturforståelse, og dermed bliver kommunikative værktøjer som ”borgerens perspektiv” eller "empati" forstået i deres konkrete og kulturelle sammenhæng.

Kurserne er praksisnære og bliver tilpasset deltagernes aktuelle behov og arbejdssituation: Øvelser og refleksion er en væsentlig del af indholdet.

Underviseren har både erfaring med undervisning i borgerkommunikation, skriftlig kommunikation og forskellige kulturelle aspekters indflydelse på møder i sundhedsvæsenet.

Læs mere om underviseren Mette Breinholdt

Skræddersyede kurser

Har I brug for et kursus, tilpasset netop jeres behov og særlige problemstillinger, så lad os tage en snak om det. Ring eller skriv til Mette Breinholdt: 5191 5161 / info@hermes-inter.dk

 

Aktuelle kurser

 

Lytte og tale

Et to-dages kursus i kommunikation med borgere, patienter og pårørende. På kurset får deltageren redskaber til en bedre kommunikation med patienter, borgere og pårørende. Kurset er baseret på øvelser og tager udgangspunkt i deltagernes egne case-eksempler.

Kurset kan tilpasses lokale forhold og varieres i længde og indhold alt efter behov og aktuel målgruppe.

Læs mere om kurset

 

Kulturforståelse for sundhedspersonale

Et praksisbaseret kursus i mødet med den etniske minoritetspatient. Kurset giver indsigt i kulturelle forskelle og deres betydning for mødet med borgeren eller patienten og redskaber til at håndtere udfordringerne.

Læs mere om kurset

 

Den tolkede samtale

- Brug af tolk i omsorgsfagene.

Den tolkede samtale er en særlig kommunikations-situation, der ofte byder på hovedbrud. Med kurset får den professionelle tolkebruger konkrete værktøjer til at få mest muligt ud af den tolkede samtale.

Kurset indeholder praktiske øvelser med tolk og simuleret patient og tager udgangspunkt i deltagernes egne case-eksempler.

Læs mere om kurset

Hvis man skal hjælpe nogen, må man begynde, hvor de er, sagde Søren Kirkegaard.

Hermes Interaktion hjælper med at finde dette sted for en god begyndelse.

Mette Breinholdt, Underviser

Mette gjorde det fantastisk og så os, der hvor vi er.

Kursist i evalueringsrapport

Kontakt os

Vil du høre mere om undervisning?